garagepoorten

garagepoorten

Sectionale poorten - Niets dan voordelen!

Als u eraan denkt een nieuwe garagepoort te laten steken, raden wij u ten sterkste een sectionale garagepoort aan. Sectionale poorten zijn de volgende stap in de evolutie van garagepoorten en bieden niks dan voordelen ten opzichte van andere systemen.

 

U krijgt meer ruimte

Een van de grootste voordelen van sectionale poorten is de extra ruimte die u ermee krijgt. Sectionale poorten houden in de garage werkelijk alle muren vrij; het hele systeem zit tegen het plafond gemonteerd en neemt met motor in de hoogte amper  14 cm ruimte in.

Ook de doorrijruimte wordt beduidend groter in vergelijking met een kantelpoort. Een sectionale garagepoort is namelijk in secties opgedeeld, waardoor het kantelbare vlak nooit groter wordt dan één sectie en het plaatsverlies in de garage veel kleiner is. En er zijn geen uitzwenkende delen zodat u geen onnodige of gevaarlijke plaats inneemt op het voetpad of de oprit.

 

U krijgt meer comfort

Sectionale garagepoorten zijn gemakkelijk te bedienen. U kan ze met een minimum aan moeite manueel openen en sluiten. Door het speciale mechanisme beweegt u moeiteloos het hele gewicht van de poort! Bij de motorgestuurde uitvoering volstaat een druk op de knop.

Maar het comfort gaat verder dan dat. Onze sectionaalpoorten sluiten perfect af met rubberen afsluitstrips rondom, waardoor uw poort zowel warmte-als geluidsisolerend  is. Wij werken daarbij met dikke panelen van 42mm!

Op het vlak van onderhoud heeft u al helemaal geen omkijken naar uw sectionale poort.Ze zijn makkelijk afwasbaar en indien u toch na een aantal jaren een nazicht had gewenst komen we graag bij u langs.

 

Sectionale poorten op maat

De poort past bij uw woning en wensen

Sectionale poorten passen bij elk type woning. Al onze poorten worden op maat gemaakt en zijn aanpasbaar aan iedere stijl. Hoeve, klassiek of  ultramodern – het kan allemaal. Er zijn verschillende modellen panelen, en ze kunnen afgewerkt worden in lakwerk of hout. U kan dit combineren met venstertjes in verschillende uitvoeringen waaronder inox omranding, mat glas of een kruismotief.

RB Systems heeft zelfs houten sectionaalpoorten! Deze zijn verkrijgbaar in alle mogelijke houtsoorten en bovendien kunnen wij ze volledig volgens uw wensen of eigen ontwerp produceren.

Download onze brochure

Hormann

Wil u gaan voor een vertrouwde waarde in de sector kies dan voor een Hormann garagepoort. Wij komen graag bij u langs om de modellen voor te stellen. Wil u al een voorsmaakje download dan de Hormann catalogus

 

U kan uw sectionale garagepoort automatiseren

RB Systems levert op aanvraag een motor bij uw sectionale garagepoort waarmee u uw poort automatisch en zelfs vanop afstand kan openen en sluiten. Bediening kan met sleutel, codeklavier, badgelezer, zender en zelfs met vingerscan! Met een geautomatiseerde garagepoort kan u voortaan in één vlotte beweging uw poort binnenrijden.

Onze motoren worden gemaakt op maat van uw garagepoort en zijn van topkwaliteit. Ze voldoen aan de meest recente normen en zijn inbraakwerend. Daardoor kan u rekenen op een betrouwbare, veilige en comfortabele bediening. Als er obstakels onder de poort zitten worden deze gedetecteerd en de poort komt automatisch tot stilstand.

 

Zowel residentieel als industrieel

RB systems plaatst zowel residentiele als industriele poorten . Al onze poorten voldoen steeds aan de meest strenge reglementering. Ook voor een nazicht of onderhoud van uw bestaande poorten kunnen wij u een offerte op maat maken . Oudere poorten aanpassen naar de huidige veiligheidsnormen zit ook in ons takenpakket.

Niet alleen sectionale garagepoorten

Bij RB systems kan u naast sectionale poorten ook terecht voor rolpoorten en kantelpoorten.
Wij hebben voor elke garage de gepaste poort.

 

U wordt geholpen door ervaren vakmensen

RB Systems heeft jaren ervaring in de sector van garagepoorten.Vlaams-Brabant, Brussel en Limburg tellen honderden tevreden klanten. Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies of een prijsofferte.

 

 

 

Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x