Zonwering

Terrasoverkappingen, zonwering

Zonwering biedt u en uw interieur bescherming tegen de zon. Een terrasoverkapping of screen geeft extra dekking voor de wind en schermt u af van indiscrete blikken. Denkt u aan zonwering? Vlaams - Brabant telt honderden tevreden RB Systems klanten.

Voor onze zonweringen kiezen wij steevast voor Verano. Verano staat voor elegantie, afwerking en gemak, met verschillende modellen die aan elke nood kunnen tegemoetkomen. Alle zonweringen beantwoorden aan de hoogste Europese normen (CE).

Onze zonweringen zijn compleet aanpasbaar aan uw esthetische en technische noden. Wij hebben een oplossing voor ieder terras, een perfecte zonwering en stevige structuur voor elke breedte en uitval. Met knikarmen of telescopische armen, bevestigd aan plafond of muur… , screens, rolluiken en terrasoverkappingen. RB Systems helpt u bij het kiezen van de perfecte zonwering.

Met de mogelijkheid voor gesloten kasten, uitschuifbare zijgeleiding en allerlei vormen van afstandsbediening krijgt u daarbij een geoptimaliseerd uitzicht en gebruiksgemak. U kan zelfs gezellige LED-verlichting en verwarming laten installeren om ook ‘s avonds te kunnen genieten van uw scherm of terrasoverkapping.

Alle zonweringen van Verano zijn elegant afgewerkt. Dit alles in speciaal geselecteerde kleuren, van antracietgrijs tot sneeuwwit. U combineert de kleur van lijst en opbergkast met honderden hoogwaardige Acryl doeken.

Ook qua onderhoud zit u goed bij Verano zonweringen. Ze zijn namelijk duurzaam en makkelijk te reinigen door het corrosiebestendig poedergelakt geëxtrudeerd aluminium. Een ingewerkte borstel voorkomt het inrollen van bladeren. Dat maakt het leven een stuk makkelijker!


Sassus Zonnezeilen

Met een oprolbaar zonnezeil haalt u de zuiderse sfeer in huis 

De vorm doet denken aan een vogel. En we creëren een sfeer van vrijheid, zoals bij de zeilen van een schip.
De stap is snel gezet naar eigentijdse woningen of woningen waar de installatie van een klassiek zonnescherm technisch onhaalbaar is. Bovendien is het ook mogelijk om het zonnezeil afzonderlijk van de woning op te stellen, bijvoorbeeld boven een vrijstaand zonneterras naast de woning of achteraan de tuin.
Het hoofddoel is het creëren van schaduw op een zo esthetisch mogelijke manier. Door het gebruik van een waterdicht zeil blijven u en uw gasten droog onder het doek.


Uw zonwering door RB Systems laten plaatsen?

RB Systems heeft jaren ervaring in de sector van zonwering. Vlaams -Brabant is ons werkgebied en telt reeds honderden tevreden klanten!


 

 


Afbeelding kan het volgende bevatten: buiten


Afbeelding kan het volgende bevatten: huis, lucht, boom, plant, buiten en natuur

Contacteer ons

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x