Zonwering

Terrasoverkappingen, zonwering

Zonwering biedt u en uw interieur bescherming tegen de zon. Een terrasoverkapping of screen geeft extra dekking voor de wind en schermt u af van indiscrete blikken. Denkt u aan zonwering? Vlaams - Brabant telt honderden tevreden RB Systems klanten.

Voor onze zonweringen kiezen wij steevast voor Verano. Verano staat voor elegantie, afwerking en gemak, met verschillende modellen die aan elke nood kunnen tegemoetkomen. Alle zonweringen beantwoorden aan de hoogste Europese normen (CE).

Onze zonweringen zijn compleet aanpasbaar aan uw esthetische en technische noden. Wij hebben een oplossing voor ieder terras, een perfecte zonwering en stevige structuur voor elke breedte en uitval. Met knikarmen of telescopische armen, bevestigd aan plafond of muur… ,screens, rolluiken en terrasoverkappingen. RB Systems helpt u bij het kiezen van de perfecte zonwering.

Met de mogelijkheid voor gesloten kasten, uitschuifbare zijgeleiding en allerlei vormen van afstandsbediening krijgt u daarbij een geoptimaliseerd uitzicht en gebruiksgemak. U kan zelfs gezellige LED-verlichting en verwarming laten installeren om ook ‘s avonds te kunnen genieten van uw scherm of terrasoverkapping.

Alle zonweringen van Verano zijn elegant afgewerkt. Dit alles in speciaal geselecteerde kleuren, van antracietgrijs,pikzwart tot sneeuwwit. U combineert de kleur van lijst en opbergkast met honderden hoogwaardige Acryl doeken.

Ook qua onderhoud zit u goed bij Verano zonweringen. Ze zijn namelijk duurzaam en makkelijk te reinigen door het corrosiebestendig poedergelakt geëxtrudeerd aluminium. Een ingewerkte borstel voorkomt het inrollen van bladeren. Dat maakt het leven een stuk makkelijker!


Uw zonwering door RB Systems laten plaatsen?

RB Systems heeft jaren ervaring in de sector van zonwering. Vlaams -Brabant is ons werkgebied en telt reeds honderden tevreden klanten!


 

 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x