Zonnezeilen

RB systems is regiodealer voor Shadeone en Sassus  oprolbare zonnezeilen in verschillende vormen, maten, kleuren en prijzen, die alle geschikt zijn als zonwering en regenwering.  In ons klimaat is het niet onbelangrijk dat uw zonwering ook als regenwering kan funktioneren zodat een toevallige regenbui uw buitenleven niet zal verstoren. Elk zonnezeil, zowel electrisch als met de hand bediend, wordt ontworpen volgens de hoogste eisen en gemaakt van hoogwaardige materialen .

Shadeone Design Zonnezeil

Innovatief, flexibel en oprolbaar Zonnezeil !

Het Duitse Shadeone is een slim en modern systeem dat de traditionele huidige zonwering ver achter zich laat.
Met de rank ogende maar krachtige metalen constructie spant u het doek snel op. Zowel vlak horizontaal als onder een hellingshoek. En dat zonder beperkende knikarmen of hinderlijk zichtbare opbouw. Soepel en licht bedienbaar door slim toegepaste natuurkunde.

Overal toepasbaar
Daar de shadeone geen hefboommechanisme uitoefent op de gevel zoals een knikarmscherm kan je hem overal bevestigen zoals op terrassen, balkons, dakterrassen, chalets, vakantiewoningen, horecaluifels, jachten, lichtstraten, serres, veranda’s en meer….

Slim systeem
De kern waar de Shadeone om draait, is een lichte aluminium buis. Die rolt over twee gespannen staaldraden van en naar het eindpunt van het systeem. Of tot elke gewenste positie. Ook bij een hellingshoek. En dat zonder krachtinspanning. Dat kan door de slimme conische uiteinden. Die geleiden de buis over de staaldraden en spannen deze tegelijkertijd op.

+ Moderne vormgeving
+ Geen zware opbouw
+ Geen knikarmen
+ Soepele bediening

Flexibele constructie
De sterke constructie houdt de Shadeone in vorm. Ook bij grotere afmetingen. Aluminium, kunststof en hoogwaardig doek houden de doekrol licht. De smalle liggende of staande spanzuilen trekken het staaldraad strak. Enkel een smal profiel is voldoende om de Shadeone aan een bestaande bouw te bevestigen. Of dat nu een muur, stalen balk of een bewegend object is.

+ Sterke constructie
+ Duurzame materialen
+ Groot doekoppervlak
+ Eenvoudige montage

+ Gunstige prijs!!

+ Kan aan elke type woning bevestigd worden

+ Volledig vrijstaand mogelijk

+ windbelasting tot 8 beaufort!

Eenvoudige bediening
De Shadeone rolt snel en simpel uit. Altijd en overal. Zonder krachtinspanning. Met of zonder motor of ingewikkeld veermechanisme. Slechts een lichte handbediening is voldoende om het scherm in of uit de rollen. Een beweging die de constructie ook op spanning houdt. Kinderlijk eenvoudig bijna, dus geschikt voor jong en oud.Sassus oprolbare zonnezeilen

Sassus is een hoogwaardige Oostenrijkse producent van luxe zonnezeilen geheel naar uw terras aanpasbaar.

Een Sassus oprolbaar zonnezeil, of ook wel oprolbaar schaduwdoek of oprolbaar schaduwzeil genoemd, wordt altijd aan 4 punten bevestigd en wordt via een katrollen systeem uitgerold of opgerold op een centrale mast. Een Sassus oprolbaar zonnezeil kan geleverd worden in diverse uitvoeringen, waarvan de meest gangbare bestaat uit een mast met twee zeildriehoeken.

De meeste zonnezeilen worden op maat gemaakt, specifiek afgestemd op een individuele situatie. Daarnaast leveren we ook standaard zonnezeilen met vaste afmetingen, welke goedkoper en sneller leverbaar zijn.

Een zonnezeil, op maat gesneden  voor uw terras, kan geleverd worden in de DELUX uitvoeringmet een volautomatische bediening en windbewaking. 

Het zelfde op maat gesneden zonnezeil kan ook geleverd worden in een lichtere uitvoering. Ofwel het Type EZ, voorzien van een electrische motor met afstandsbediening of  het Type BASIC, voorzien van een gepatenteerde handbediening. Deze lichtere uitvoeringen zijn gunstiger in prijs, maar zullen uw terras even goed tegen zon en regen beschermen.

Voor wie meer neigt naar de klassieke vorm van een markies of knikarmscherm, maar vanwege de grootte van het terras met een knikarmscherm niet terecht kan, hebben we de rechthoekig gesneden zeilen CLASSIC in ons programma. Dit rechthoekig zonnezeil op maat kan voorzien worden van een volautomatische bediening met windbewaking, of u kunt kiezen voor een gepatenteerde handbediening, dat gunstiger is in prijs..

STANDAARD ZONNEZEILEN

In ons programma hebben we ook een aantal standaard oprolbare zonnezeilen opgenomen. Deze zonnezeilen hebben een mast van 6 m lengte en een zeiloppervlak van 24 m2 met vaste afmetingen. Deze kunnen voorzien zijn van een electrische motor met afstandsbediening,Type EZ of van de gepatenteerde handbediening Type M.

De oprolbare standaard zonnezeilen worden geleverd of als mast met twee zeildriehoeken, de TWINSAIL24, of als een mast aan de muur met een rechthoekig zeil, de CLASSIC24. Deze oprolbare zonnezeilen zijn geschikt voor terrassen met afmetingen van 6-8 m lang en 4 – 6 m breed. Ze worden als compleet pakket geleverd en kunnen via ons besteld worden. De uitvoeringen van deze oprolbare zonnezeilen zijn geschikt voor "doe-het-zelf" montage en zijn voorzien van een duidelijke installatie handleiding en een demonstratie video van de montage stappen. 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x