Zonnezeilen

RB systems is regiodealer voor Shadeone oprolbare zonnezeilen in verschillende vormen, maten, kleuren en prijzen, die alle geschikt zijn als zonwering en regenwering.  In ons klimaat is het niet onbelangrijk dat uw zonwering ook als regenwering kan funktioneren zodat een toevallige regenbui uw buitenleven niet zal verstoren. Elk zonnezeil, zowel electrisch als met de hand bediend, wordt ontworpen volgens de hoogste eisen en gemaakt van hoogwaardige materialen .


Shadeone Design Zonnezeil

Innovatief, flexibel en oprolbaar Zonnezeil !

Het Duitse Shadeone is een slim en modern systeem dat de traditionele huidige zonwering ver achter zich laat.
Met de rank ogende maar krachtige metalen constructie spant u het doek snel op. Zowel vlak horizontaal als onder een hellingshoek. En dat zonder beperkende knikarmen of hinderlijk zichtbare opbouw. Soepel en licht bedienbaar door slim toegepaste natuurkunde.

Overal toepasbaar
Daar de shadeone geen hefboommechanisme uitoefent op de gevel zoals een knikarmscherm kan je hem overal bevestigen zoals op terrassen, balkons, dakterrassen, chalets, vakantiewoningen, horecaluifels, jachten, lichtstraten, serres, veranda’s en meer….

Slim systeem
De kern waar de Shadeone om draait, is een lichte aluminium buis. Die rolt over twee gespannen staaldraden van en naar het eindpunt van het systeem. Of tot elke gewenste positie. Ook bij een hellingshoek. En dat zonder krachtinspanning. Dat kan door de slimme conische uiteinden. Die geleiden de buis over de staaldraden en spannen deze tegelijkertijd op.

+ Moderne vormgeving
+ Geen zware opbouw
+ Geen knikarmen
+ Soepele bediening

Flexibele constructie
De sterke constructie houdt de Shadeone in vorm. Ook bij grotere afmetingen. Aluminium, kunststof en hoogwaardig doek houden de doekrol licht. De smalle liggende of staande spanzuilen trekken het staaldraad strak. Enkel een smal profiel is voldoende om de Shadeone aan een bestaande bouw te bevestigen. Of dat nu een muur, stalen balk of een bewegend object is.

+ Sterke constructie
+ Duurzame materialen
+ Groot doekoppervlak
+ Eenvoudige montage

+ Gunstige prijs!!

+ Kan aan elke type woning bevestigd worden

+ Volledig vrijstaand mogelijk

+ windbelasting tot 8 beaufort!

Eenvoudige bediening
De Shadeone rolt snel en simpel uit. Altijd en overal. Zonder krachtinspanning. Met of zonder motor of ingewikkeld veermechanisme. Slechts een lichte handbediening is voldoende om het scherm in of uit de rollen. Een beweging die de constructie ook op spanning houdt. Kinderlijk eenvoudig bijna, dus geschikt voor jong en oud.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x