Alutech garagepoorten

Harmonieus.
De gelakte hoekkozijnen en tochtstrippen vormen een harmonieus geheel met de poortdelen. In serieproductie wordt het frame van de deur wit (RAL9016) gespoten, maar naar uw wens kan elke andere kleur in de RAL-catalogus worden gekozen.

Aanvullende bescherming van de hoekkozijnen.
Bij hevige regenval kan er zich aan de voet van de deur een plas water vormen. De polymeerbasis van de hoekkozijnen beperkt het ontstaan van roest tot een minimum.

Duurzaam systeem van stalen rails.
Het stalen railsysteem is volledig uitgevoerd in gegavaniseerd staal. De stalen voorste raileenheid heeft een stevige en betrouwbare constructie met een lange exploitatieduur. Niet voor niets geeft Alutech 10 jaar fabrieksgarantie.

Bescherming tegen tocht.
De afstelbare steunwielen maken het mogelijk om de deurdelen nauw op de afdichtingen te laten aansluiten. Dit voorkomt tocht en warmteverlies. 

De sectionale poort in vrijwel alle formaten leverbaar.
Miljoenen huizen, miljoenen maten. RB systems levert sectionale poorten op maat. Goed inmeten is essentieel. Wij komen steeds geheel gratis de poortopening meten.
Wanneer u kiest voor een Alutech sectionale garagepoort kiest u voor ruimte. Doordat de poort verticaal naar boven opent heeft u geen last van een openslaande of kantelende garagepoort. Hierdoor blijft er meer ruimte vrij om uw auto te parkeren, vóór of in de garage.

Productkenmerken
De constructie van de dubbelwandige stalen panelen met een dikte van 40 mm zijn gelijkmatig opgevuld met CFK-vrij polyurethaanschuim en bieden een uitstekende luchtdichte afsluiting en besparen geld op uw energierekening. De ingebouwde en rondom afgedichte Trend sectionale poort heeft een zeer hoge isolatiewaarde van 0,84 W/m²K per paneel. De garagepoort is afgewerkt met een sterke polyester coating welke weer- en drukbestendig zijn.
De constructie van de panelen garandeert bescherming tegen het beklemd raken van vingers, in overeenstemming met de veiligheidseisen van de norm EN 12604.
De gesloten contouren van de staalplaten zorgen voor een hoge bestendigheid van de panelen, waardoor ze niet loslaten wanneer ze in de zon opwarmen of de sectionale poort hard wordt gesloten. Overigens, door de sectionale poort te voorzien van een elektrische poortopener van Marantec wordt de garagepoort altijd stevig gesloten. Deze wordt dan door de geleider van de garagepoortmotor verankerd. Twee trekveren heffen het gewicht op en zorgen in combinatie met de poortopener voor een optimale loop in iedere openingsstand. 

Betrouwbaar en stil
Of het nu regent, stormt, hagelt of sneeuwt, uw sectionale poort is altijd dicht. Dit wordt gegarandeerd door af dichtingsstrippen van hoogwaardige EPDM, aan de onder-, zij- en bovenkant. Het van verzinkt staal gemaakte deurblad heeft een vlakke of houtnerf/stuccostructuur. Dit geeft de poort tevens een duurzame uitstraling. De sectionale poorten van Alutech worden geleverd volgens de meest recente veiligheidsnormen en zijn standaard voorzien van veerbreukbeveiliging en vingerknelbeveiliging. Instelbare, kogelgelagerde kunststof looprollen zorgen voor een muisstil openen en sluiten van de deur.

10 jaar fabrieksgarantie
RB Systems geeft maar liefst 10 jaar fabrieksgarantie op Alutech sectionale poorten, mits alle instructies die over vakkundige montage, goed gebruik en onderhoud worden opgevolgd. Ook de fabrieksgarantie op het elektrisch gedeelte is vijf jaar geldig. Bij een Alutech sectionale poort ontvangt u een gebruikershandleiding met garantiekaart.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x